maanantai 5. lokakuuta 2015

Rentoutumista ja lepoa

Viimeisen kirjoituksen jälkeen paljon on ehtinyt tapahtua ja paljon olen ehtinyt tekemään. Ollut turnaus, lääkäriaikoja, tapaamisia, iskä leikattiin... 20 pv lähdin pohjanmaalle vähän lepäämään. Helpompaa olla stressaamatta asioista kun on 500km päästä niistä. Maanantai-päivän olin äitini isällä ja tiistaina lähdin siskoni luokse Kaustisille. Ihana pieni paikkahan se oli! En tosin kamalan paljon sitä nähnyt, kun suurimman osan ajasta nukuin, jopa päivätkin. Oli kamala flunssa ja kipeinen olo, että en tiedä johtuko siitä vai mistä lie se että kykenin nukkumaan yön, melkeen koko päivän ja seuraavankin yön. Ihana piristys oli, kun käytiin katsomassa Sami Hedbergiä, jolla oli keikka aivan vieressä. Ei sitä vaan millään pystynyt olemaan vakavana! :D Sain opiskeltua pohjanmaalla ja tehtyä jokapäiväiset harjoitteeni. Perjantaina palasin takaisin kotiin sisko mukana.
Lauantaina näin ystävääni Hannaa, joka muutti 4 vuotta sitten Viroon. Viime perjantaina olin kahden ystäväni kanssa ja siitä vielä illalla menin katsomaan miten iskä voi. Perjantaina myös pyöräilin!!!! Eikä tuntunut ensin edes pahalta.
Viikonloppuna menin vähän puolikuntoisena peliin, se ei ehkä kannattanut, sillä oloni paheni paljon ja nukuinkin loput päivästä toppatakki päällä. Kyseisen toppatakin, sekä toppahousut ostin Sellon Intersportin allennuksesta maksoi vaan 40 euroa! Ovh oli muistaakseni joku 140 euroa. Nyt on ulkojäitäkin varten CCM-toppapuku valmiina odottamassa. Aikaisemmin, kun on tullut joissain verkkareissa siellä oltua ja ihmeteltyä, kun on hieman jalat viileät kotiin tullessa. Mutta niin... Pelasin kuitenkin lauantaina koko pelin! Jokaisella vaihdolla mietin että milloinkohan pyörryn, kun pää oli räjähtämässä.
Tämä kuva on otettu muutaman viikon takaisesta turnauksesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti