sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Heihei 2015!

Moikka taas ja mukavaa uutta-vuotta! Toivottavasti kaikilla 2016 sujuisi mukavasti. Ajattelin tehä pienen katsauksen viime vuoteen vielä.
Juhannuksen vietin pohjanmaalla. Juhannus sujui perintisesti. Illalla mentiin pikkuserkkujen luokse. Pelattiin lentopalloa syötiin, juteltiin. Aina on niin hauskaa. Juhannus ei kuitenkaan ollut kokonaan ihan hauskaa hauskaa hauskaa... Tuo päivä jäi Veltto-pupun viimeiseksi kokonaiseksi päiväksi. Kaikki oli hyvin tuona päivänä. Veltto kulki pihalla vielä pommpien ja otettiin kuvia ja vaikutti ihan normaalilta. Olihan se jo aika vanha. Tuntuu niin oudolta, kun ei olekaan sellaisia pikku palleroita enään.

 Juuri ennen vuoden 2014 vaihtumista nähtiin huikea ilotulitus Kuusankoskella. Vuosi vaihtui parhaan ystäväni ja hänen perheen, sekä sukulaisten kanssa viettäen. Se oli vuoden 2015 ensimmäinen päivä.


Lätkä
Keväällä voitettiin alue-mestaruus. Kauden aloitusleiri oli Mikkelissä. Siellä oli tosi hauskaa! Syksyllä oli lätkäsäbä messut, joissa pääsin myös olemaan mukana demopeleissä. Muovi jää tuntui todella oudolta. Se ei oikeen liukunut niin, jos halusi mennä nopeesti kiekon perään pystyi luistimet jalassa juoksemaan! Helsinki-päivänä oltiin kuuntelemassa Kaisaniemessä konserttia. Oli ihana ilta, mukava sää ja rauhallista.

Kesällä tuli käytyä myöskin katselemassa messukeskuksessa gymnaestradan voimistelu-esityksiä.

Heinäkuussa oli pieni kulttuuripäivä, jolloin kävimme Ainolassa ja Halosenniemessä. Käytiin heinäkuun lopussa Miran kanssa Kouvolassa. Oltiin Utissa ja Kuusaalla. Käytiin myös yhtenä päivänä Tykkimäellä ja Ensimmäisenä, sekä viimeisenä päivänä kauppakeskus Veturissa. Vikana päivänä tapahtu vähän hassu juttu juuri ennen kuin päästiin takaisin bussiin... Oltiin bussipysäkillä ja katottiin, että vastakkaisella bussipysäkillä kertyy tosi paljon ihmisiä. Menin tunnelin kautta kysymään sieltä lähteekö se bussi siltä puolelta. Päätin oikaista tien poikki toiselle puolelle sanomaan tästä mun ystävälle ja siinä oli vähän vanhempi pariskunta myös mukana. En olisi ehtinyt enään kiertämään enkä halunnut huutaa sinne toiselle puolelle. Aloin hyppäämään aidan yli niin jäin housuista kiinni aitaan ja ne hajos edestä salmiakin muotoisesti. Nauroin ihan kuollakseen siinä ja niin myös Mira ja tämä pariskunta. Vilkaisin toiselle puolelle, jossa ihmiset katsoivat ihan järkyttyneinä. Laitoin vaan hupparin siihen eteen ja käveltiin pysäkille. Kun saavuttiin sinne bussi tulikin jo. Viikin kohalla menin vessaan, että vaihtaisin lökärit jalkaan. Oli kuuma päivä ja vessa oli ahdas. Eipäs ne housut niin vaan auennutkaan. Ei ollut muuta mahdollisuutta, kun laittaa vaan lökärit farkkujen päälle. Olin tukahtua kuumuuteen kotimatkalla. :D

Kesällä käytiin Pori jazzeilla. Esiintyjinä oli sinä päivänä Jessie J, Emeli Sande, Paloma Faith. Siellä oli tosi hauskaa ja ihanaa. Sadetta ei onneksi siellä tullut vaikka olikin sateinen ilma.

Kesällä tietenkin oli myös perinteinen reissu Suomenlinnaan. Se paikka on vaan niin kaunis! Myös kesän aikana tuli pelattua jonkun verran tennistä, käytyä Uutelassa grillaamassa ja Ateneumissa.Vietin äidin kanssa laatuaikaa myös käymällä Tallinnassa ja Turussa. Tallinnasta oltiin varattu kampaajalle aika, sekä otettiin molemmat kulmakarvojen ja ripsien värjäyksen. Käytiin siellä syömässä ravintolassa ja kierreltiin muutamia kauppoja.
Turussa kierreltiin keskustassa katselemassa nähtvyyksiä ja sitten lähdettiin kylpylä Caribiaan.
                                                                Oli niin ihana ja rentouttava päivä!


- SiljaEi kommentteja:

Lähetä kommentti