torstai 23. marraskuuta 2017

Syksyn kuulumiset

Hulinaa ja Haasteita!

Arkeen paluusta tähän päivään saakka aika on vierähtänyt niin nopeasti. On tapahtunut kaikkea siistiä ja kivaa! Nyt on koeviikko puolessa välissä ja kohta edessä Berliinin matka ja Ruotsin risteily. Joululomaankaan ole kovin pitkä aika enään! Koeviikkoon valmistautuminen on onnistunut vähän heikosti, kun oon ollut kipeä ja tosi väsynyt. Jäljellä on enään kolme koetta.
 I can do it! Kohta saan levätä. 


Edellinen viikko meni kokonaan sairastaessa. Nukuin yöt ja päivät. Nyt oon jännittänyt kauheasti, että romahtaako vointi taas talvea vasten. Toivottavasti ei! Kovasti yritän vaan tsempata ja jaksaa. Tietysti tärkeetä on keskittyä hyviin asioihin ja poissulkea ne huonot. Vähensin seuraavasta jaksosta kursseja, jotta saan paremmin opiskeltua ja voin levätä enemmän. Unen tarve on kasvanut yhtäkkiä paljon ja eilen ei aamupala pysynyt yhtään sisällä, kun alko yskittää niin paljon. Keuhkot ei kestä yhtään kylmää ja stressiä... Kaikesta huolimatta koko ajan tulee niin hienoja mahdollisuuksia, että niitä ja uusia haasteita kohti! 
Muutama viikko sitten oli jälleen Hartwall Arenalla järjestettävä Karjala-turnaus. Olin siellä nyt kolmatta vuotta mukana snowteamissä. Oli taas niin super kivaa! Tällä kertaa ei tullut kolattua ketään, kuten viime vuonna snowgirl tehtävissä. Tästä paljon on tullut kuittailua ymmärrettävää kylläkin... Karjala-turnausta edeltävällä viikolla oli myös Gowinterexpot. Siellä olin esittelemässä tyttökiekkoa."Hei, Vatanen täältä tullaan!"

Tässä vielä tämä kyseinen kuva, jos joltain tämä jäänyt näkemättä! 
Henkilön Silja Arokari kuva.
Lokakuun lopussa olin varuskuntaviikonlopussa Santahaminassa! Se oli ehkä vuoden raskain, mutta myös yksi parhaista viikonlopuista. Ei ihan joka viikko tule marssittua maihareissa, ammuttua, ajeltua PASIlla, eikä nukuttua puolijoukkueteltassa tai kasarmillakaan. Olihan se ihan unohtumaton kokemus! Kotiin päästessä pohkeet taisi olla melkeen yhtä paksut, kuin reidetkin. 
💓:lla SiljaEi kommentteja:

Lähetä kommentti