perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kesäkuulumisia!


Toivottavasti teillä on ollut ihana ja rentouttava kesä!

Mun kesään on mahtunut paljon vaikka mitä: lätkää ja muuta urheilua, rentoutumista, lämpöä, iloja ja suruja. Siitä huolimatta ihana kesä on ollut! Olen pitkään haaveillut GoPron eli action-kameran ostamisesta ja nyt ostin sen vihdoin ennen pitempää reissua.

Kesäkuussa mulla oli muutama lätkäleiri koutsattavana. Ne meni tosi hyvin ja taas tuli uusia vinkkejä omaan valmentamiseen! Leirien välissä ehdin viikon olemaan kotona ja tekemään To Do -listalla olleita asioita (joita riittää...). Kesäkuun lopun vietin mökillä ja lapissa.
Levin huipulla!

Lapin reissu meni tosi hyvin! Porotarjonta oli vaan vähän heikkoa, mutta kyllä muutamat kuvat ja videot niistäkin onnistuin nappaamaan. :) Levillä kävin kokeilemassa uutta activity-puistoa, kun vanha oli suljettuna. Pidin enemmän vanhasta puistosta, koska siinä aina päästiin tasolta toiselle ja vaikeatkin kohdat oli pakko suorittaa. Uusi puisto oli vähän helpompi ja valinnanvaraa oli missä kiipeilee. Se varmasti sopii enemmän kaikenlaisille kiipeilijöille! 
Ensimmäisenä päivänä ajoimme Haaparannan kautta Ruotsin puolelle katsomaan Kukkolan koskea. Sieltä matka jatkui Ylläkselle jossa olimme yhden yön. Ylläkseltä jatkettiin Leville, jossa myös oltiin yötä. Levin majoitus oli 6/5! Otettiin majoitus Levi Suitesista ja päädyttiinkin keskelle golf-kenttää niin upeisiin maisemiin. Matka Leviltä jatkui kohti Kilpisjärveä, jossa kävimme kiipeämässä Saana-tunturille. Kilpisjärvellä oli aika kylmä ilma silloin ja se tuntui myös matkalla huipulle. Yön jälkeen kävimme Skibotnissa Norjan puolella ihailemassa maisemia ja muutamaa lammasta. Paluumatkalla Norjasta kävimme katsomassa morsiushunnut ja viimeinen yö nukuttiin Rovaniemellä. 

Skibotn

Activity Park - LeviKukkolan koski Ruotsin puolelta
Saana-tunturi

Näkymät Saana-tunturilta

Näkymät Levillä hotellihuoneesta

Morsiushunnut NorjassaNyt heinäkuu on mennyt enemmän vaan rentoutuessa, kavereita nähdessä ja pieniä reissuja tehdessä mm. Tampereelle ja Tallinnaan. Oon uinut jo useamman kerran järvessä ja vesi on ollut yllättävän lämmintä! Siitä on jo useampi vuosi taaksepäin kun olen viimeksi pulahtanut meressä tai järvessä täällä Suomessa. Nyt kesällä myös suoritan yhden lukiokurssin ja luen tulevaa psykologian ylioppilaskoetta varten. Lukeminen onnistuu hyvin samalla, kun nauttii ihanista säistä. 

Kuitenkaan tämäkään kesä ei mennyt ihan putkeen, kun jouduttiin tekemään raskas päätös ja viemään 15-vuotias Elle-koira lopetettavaksi. Lämpö oli vähän liikaa heikolle sydämelle ja vointi yllättäen huononi paljon. Elle oli vaan niin tärkeä ja rakas mulle. Se oli aina iloisena vastassa ovella kotiin tultaessa ja mun vierellä vaikeimpinakin hetkinä, silloinkin kun jouduin opiskella kotona enkä mihinkään oikeen pystynyt liikkumaan. Kenenkään ei kuitenkaan pidä kärsiä. Nyt on Ellen hyvä olla. ❤️❤️:lla Silja  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti